Apex Legends’in geliştiricisi olan Respawn Entertainment elde edilen yeni bilgilere göre yeni bir oyun üzerinde çalışıyor olabilir.


Apex Legends geliştiricisinin yeni oyunu ne olabilir?
Bu, Video Games Chronicle tarafından tespit edildiği üzere şirketten kaldırılan bir iş ilanına göre Respawn, yeni bir projenin ekibine katılmak için bir yazılım mühendisi aradığını belirtti. Bununla birlikte, sonsuza dek maceraya atılmayı mümkün kılan yeni ve pratik teknolojilere atıfta bulunmanın yanı sıra, proje hakkındaki ayrıntılar ise oldukça az.
Geliştiricinin Titanfall franchise’ındaki yeni bir bölüm muhtemelen çok uzakta. Geçen mayıs ayında, şirketin kurucu ortağı Vince Zampella, oyun için şu anda geliştirilmekte olan hiçbir şey olmadığını söyledi.


Respawn şu anda Apex Legends için daha fazla güncelleme üzerinde çalışıyor ancak geliştirici, daha hızlı bir oranda daha fazla içerik uğruna çalışanlarını fazla çalıştırmayacağını söyledi. Oyun direktörü Chad Grenier: “Biz takımı çok sıkıştırmayı reddediyoruz, bu yüzden içerik oluşturmada 15 saat çalıştığımıza göre muhtemelen daha yavaş olacağız, ancak bu bizim yapmak istediğimiz bir şey değil.” dedi.
Geliştiricinin ayrıca Apex Legends’ı mevcut battle royale oyun modunun ötesinde genişletmeye çalıştığı bildiriliyor. Grenier, kasım ayında ekibinin şu anda oyunu; yeni oyuncular, yeni platformlar ve Apex oynamanın yeni yolları açısından genişletme yollarına odaklandığını söyledi.